algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Guia dels pobles de Mallorca acosta un poc més als murers la seva història

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, va presentar el segon volum de la col·lecció

El segon volum de la col·lecció Guia dels pobles de Mallorca, dedicat en aquesta ocasió a Muro, pretén donar a conèixer, en el sentit més ampli de la paraula, els fets geogràfics, la història particular, els personatges més il·lustres o els fets més identificatius del municipi. Amb aquestes paraules Margalida Tur, que juntament amb Pere Fullana ha coordinat l'edició d'aquesta col·lecció, va presentar la guia de Muro que ha estat editada pel Grup Serra en col·laboració amb el Consell Insular de Mallorca.

L'acte comptà amb la presència de la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, i també del batle Jaume Perelló, així com la resta de regidors de Consistori murer. Munar, davant prop dels cent murers que es concentraren a la sala de plens de l'Ajuntament, va dirigir paraules agradables a «un poble que vol conèixer les seves arrels». Així explicà que «amb les Guies dels pobles de Mallorca tots els partits que integren el pacte de progrés volen que els mallorquins estimem més Mallorca».

D'altra banda, Margalida Tur va aprofitar l'assistència dels tres autors d'aquesta monografia, Pere Fiol, Damià Payeras i Sebastià Riutort, per enaltir-ne la «inestimable ajuda». A la guia de Muro aquests tres historiadors han explicat d'una manera ben clara i precisa l'etimologia, la història, el patrimoni, la cultura popular i l'economia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.