algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
18°

Fullana: «Agraesc de tot cor que el pavelló del poble dugui el meu nom»

Margalida Fullana es va emocionar a l'acte d'inauguració del recinte esportiu

«Us agraesc profundament, de tot cor, que el pavelló cobert de Sant Llorenç dugui el meu nom». Aquestes foren les paraules que l'esportista llorencina Margalida Fullana Riera, va expressar, visiblement emocionada, a l'acte d'inauguració del recinte esportiu.

Les declaracions d'aquesta brillant però senzilla ciclista mundial feren vibrar un poble que ha vist complert un somni, el nou poliesportiu de Sant Llorenç, que porta el nom d'una jove promesa de l'esport mallorquí. La inauguració oficial del nou pavelló poliesportiu tingué lloc durant el matí d'ahir i va anar a càrrec del conseller d'Educació, Cultura i Esports, Manuel Ferrer i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs. Ambdós demostraren la seva satisfacció envers l'obertura del nou espai esportiu, així com el nom de Margalida Fullana, que fou elegit per unanimitat, amb l'objectiu de fer honor a la lloable tasca esportiva de la guanyadora del campionat d'Espanya de Mountain Bike, tercera classificada als campionats d'Europa i sisena classificada del rànquing mundial de la UCI.

Característiques Les noves instal·lacions esportives compten amb una superfície útil de 938 metres quadrats, a més té dues entrades: una d'accés directe a la graderia, amb capacitat per a 57 persones i un segon accés que condueixen als vestidors i a la pista de joc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.