algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
20°

Joe Krentzel: «Pocs països poden enfrontar-se a l'OTAN»

Dos vaixells nord-americans són a Palma després de participar en la intervenció contra Sèrbia

El creuer Philippine Sea i el destructor Nicholson, vaixells de l'Armada nord-americana recentment arribats a Palma procedents de la guerra contra Sèrbia, mostraren ahir als mitjans de comunicació locals una part del seu modern equipament bèl·lic, de navegació i de comunicació.

Ambdós vaixells estan dotats amb els famosos míssils Tomahawk, que tenen un gran protagonisme en els bombardeigs de l'OTAN contra Sèrbia.
No és la primera vegada que el Philippine Sea i el Nicholson amarren a Palma. El novembre passat ja romangueren a la capital balear, encara que en circumstàncies molt diferents a les actuals. L'agrupació naval ja ha acomplit la seva missió en la intervenció de l'OTAN i, si no es produeix una contraordre, tornaran a casa, concretament a la base naval de Jacksonville (Florida). El destructor Nicholson ja participà en la guerra del Golf.

Cadascun dels vaixells porta més de 300 homes entre oficials i tripulació. Els seus màxims responsables, Joe Krentzel, Robert Jenkins i Alexander Urrutia, expressaren ahir el seu optimisme davant una ràpida solució del conflicte dels Balcans, encara que reconegueren que, ara per ara, és molt difícil pronosticar quan s'acabarà la guerra. Joe Krentzel indicà que «hi ha molt poques nacions en el món que puguin enfrontar-se al potencial bèl·lic de l'OTAN».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.