cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Un mort i cinc ferits en un triple xoc entre cotxes a la carretera de Manacor

Un altre jove entrà en coma en col·lidir el seu vehicle contra un arbre a Campos

66822
El BMW quedà reduït a un munt de ferralla i vidres trencats. | SEBASTIÀ AMENGUAL.

La matinada d'ahir va deixar un regust tràgic a les carreteres mallorquines. Una triple col·lisió al quilòmetre 19'200 de la via de Palma a Manacor, a l'altura de la fàbrica de vidre Gordiola, va acabar amb la vida d'una persona i en deixà ferides de diversa consideració cinc més.

Devers les 0.50 hores es produí l'accident d'un BMW 325, conduït per un home de 30 anys que no ha estat identificat, i que resultà mort quasi a l'acte, mentre que el seu acompanyant, de la mateixa edat i que també anava indocumentat, quedà ferit de molta gravetat amb un traumatisme cranioencefàlic molt greu. El vehicle circulava per l'esmentada via i col·lidí frontalment contra un Peugeot 306, menat per una ciutadana alemanya de 57 anys, que respon a la identitat de Sabine V., que patí ferides greus.

Poc després, un Seat Arosa que també rodava per aquesta carretera envestí els cotxes sinistrats. El conductor, que estava acompanyat de la seva família, no s'adonà de la presència dels turismes accidentats i no pogué fer res per esquivar-los. El seu nom és Juan Antonio S.Z., de 38 anys, i les lesions que patí varen ser de caràcter greu. La seva esposa, María José M.M., de 26 anys, la seva filla Yaiza, de 2, i la seva mare, Carmen M.R, de 59, es veieren afectades lleument.

La Guàrdia Civil de Trànsit acudí al lloc del sinistre per intentar auxiliar les víctimes i avisar dels fets els Bombers del Consell Insular, que enviaren al lloc dues dotacions del parc de Llucmajor, i el servei d'emergències de l'112, que desplaçà nombroses unitats medicalitzades. Els Bombers hagueren de rescatar alguns dels ferits de l'interior dels cotxes sinistrats emprant crics hidràulics, ja que aquests es trobaven atrapats entre la ferralla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.