algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Matas diu que la llista del Partit Popular combina «experiència» amb «joventut»

Verger sosté que el partit «està més unit que mai»

El candidat del PP-Balears a la presidència del Govern, Jaume Matas, presentà ahir la llista que encapçala i que va ser ratificada a Madrid per la direcció estatal conservadora, com una combinació d'«experiència i joventut» i confeccionada per «fer feina per la nostra terra».

Matas volgué destacar la «gran trajectòria» parlamentària a Europa de la número dos, Francesca Bennàssar; la «gran experiència política» de Joan Verger, Joan Huguet i Gaspar Oliver; i la joventut que aporten candidats com Jaume Font, Rosa Estaràs i Maria Salom.

Joan Verger, president del partit, que ha perdut influència en aquesta llista en només poder col·locar Joan Antoni Ramonell, digué que n'estava «supersatisfet» ja que era una llista «guanyadora». Verger negà que la «caiguda d'alguns noms» pogués crear tensions al partit que presideix, perquè «fa mesos que el PP procura calmar les aigües i ara estam més units que mai».

Respecte dels diputats i càrrecs públics que no han pogut figurar a la candidatura, Jaume Matas diqué que el PP «no prescindeix de ningú» i que el partit sabrà trobar el destí més convenient per a aquestes persones, a les quals «agraeix la dedicació».

Ara, la candidatura i el programa electoral, juntament amb els cap de llista de les locals, seran presentats dimarts en un acte a l'Auditòrium de Palma, al qual assistirà el ministre d'Administracions Públiques, Àngel Acebes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.