nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

L'Ajuntament s'adhereix al pla pilot de Normalització Lingüística

L'Ajuntament d'Algaida va aprovar dijous a vespre adherir-se al programa de Normalització Lingüística que impulsa el Govern balear i demanar una subvenció de 909.000 pessetes per poder fer-se càrrec de les despeses.

El batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), va explicar que «hem sol·licitat ajuda al Govern per poder normalitzar els rètols dels comerços, plaques de carrers, distintius i altres elements que encara ens queden per traduir a la nostra llengua».

D'altra banda, el batle va donar compte de la liquidació del pressupost de 1998 en el qual queden 12'5 milions de pessetes que es destinaran a obres diverses i 21'5 milions que estaran dirigits per qualsevol imprevist que pugui sortir durant el transcurs de l'any 1999.

Dins l'apartat de precs i preguntes, el portaveu del grup popular, Gabriel Salas, va criticar la manca d'informació per part de l'equip de govern socialista sobre el cinturó ciclista a Mallorca durant l'etapa que passa per Algaida. Salas va demanar al batle Jaume si havia destinat les 500.000 pessetes a la cursa que en un principi estava previst i va criticar que no s'han vist els fullets informatius que s'havien de repartir dins la població, informant de l'itinerari de la cursa. A més, també va demanar explicacions sobre la rebaixa d'entre 100 i 150 mil pessetes que havien de fer sobre aquesta campanya.

D'altra banda, el portaveu del grup municipal Unió Mallorquina, Josep Llompart, va sol·licitar aquesta informació sobre les negociacions que s'estan duent a terme entre l'Ajuntament i el propietari d'un hotel rural a Randa, que té intenció d'ampliar les seves instal·lacions. Llompart va recordar que es tracta d'una àrea de protecció especial i que aquestes obres poden suposar un canvi radical d'aquest poble de muntanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.