algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Sampol contraposa l'«efectivitat» del Pla d'obres al «maquillatge» del Mirall

Ha suposat una inversió de 8.500 milions els darrers quatre anys

El vicepresident del Consell de Mallorca, Pere Sampol, contraposà l'«efectivat» del Pla d'obres i serveis a «l'operació cosmètica», que representa el pla Mirall.

Segons Sampol, els doblers de les obres del pla Mirall que encara no han estat adjudicades haurien de poder ser destinats a «obres imprescindibles» com ara la instal·lació de clavegueram.

Pere Sampol efectuà aquestes declaracions durant la presentació del Pla d'obres i serveis per a l'any 2000. El president de la comissió de Cooperació Municipal del CIM, Antoni Alorda, explicà que, entre el 1995 i el 1999, el Pla d'obres i serveis hauria suposat una inversió de 8.600 milions de pessetes, gràcies a la qual s'haurien pogut dur a terme 463 obres als municipis de Mallorca.

Alorda explicà que esperava que el pressupost per a la convocatòria de l'any 2000 se situàs entre els 2.000 i els 3.000 milions de pessetes, entre allò que aporta el CIM (600 milions) i els doblers que arriben d'altres institucions.

Alorda recordà que el termini que tenien els ajuntaments per presentar les sol·licituds d'ajudes es tancaria, com cada any, el 30 de setembre.

Alorda ressaltà que els doblers del Pla d'obres i serveis es destinaven a obres d'infraestructures i que es donava especial suport a aquelles relacionades amb el subministrament i la canalització d'aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.