lluvia ligera
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
21°

El Partit Popular diu que augmentarà la freqüència dels transports públics

El tren i l'autocar seran un dels eixos de la campanya conservadora

El programa electoral del Partit Popular contindrà el compromís d'augmentar les freqüències de les línies d'autocars que uneixen Palma amb la Part Forana.

El foment dels transports públics serà un dels eixos de la campanya amb què els conservadors intentaran que Jaume Matas torni a ser el llogater del Consolat de la Mar durant quatre anys.

D'aquesta manera, a més de la mesura esmentada més amunt, l'oferta programàtica del PP es compromet a desenvolupar el tramvia entre l'Arenal i la Universitat de les Illes Balears; la perllongació de la línia de tren Palma-Inca fins a Alcúdia; i l'estudi de la viabilitat que el tren arribi fins a Artà.

Joan Verger, president del PP-Balears, explicà ahir a aquest diari que la promesa d'aconseguir incrementar les freqüències de les línies d'autocars que uneixen Palma amb la Part Forana es compliria a través de l'establiment de convenis entre el Govern balear i les empreses privades concessionàries d'aquestes línies.

Les vies d'actuació que aprovà el PP dissabte passat defensen la necessitat de crear a les Balears quatre sistemes integrats de transport, un per a cada illa, que permetin oferir alternatives reals als ciutadans que en aquest moment empren el cotxe. Aquests quatre sistemes seran de dimensions diferents adaptats a les necessitats de cada illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.