cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
11°

Presó incondicional per a l'home que matà la seva companya a Manacor

L'acusat al·legà que es trobava sota la síndrome d'abstinència

90892
José García Coronado. | F.CARBONELL.

José García Coronado, acusat de la mort d'Andrea Heredia Orta, prestà ahir declaració davant la jutgessa. El Ñaco arribà a les dependències judicials després de les 11.30 hores. La jutgessa no el cridà a declarar fins ben entrades les 12.30 hores, i el mantingué als jutjats fins prop de les dues del migdia.

García Coronado ratificà quasi fil per randa la seva declaració al Cos Nacional de Policia en la seva compareixença. Manifestà que havia discutit amb Andrea a causa d'un afer de tràfic d'estupefaents. Va dir també que havia abandonat el tractament amb metadona a què estava sotmès i que en estar sota els efectes devastadors de la síndrome d'abstinència s'ofuscà i va disparar la seva companya al cap i al cor.

El Ñaco no va fer referència a cap dels suposats motius passionals que el varen conduir a cometre el crim, i al·legà en la seva defensa que no era plenament conscient dels seus actes a causa de la seva addicció. Just en acabar la seva declaració, i amb la presència de l'advocada de García Coronado, la magistrada encarregada ordenà el seu ingrés incondicional a la presó.

Segons fonts penitenciàries, l'acusat romandrà en règim especial d'incomunicació al centre penitenciari de Palma, on va ser traslladat d'immediat per funcionaris del CNP, i on romanen empresonats els dos oncles de la jove morta que es varen veure implicats en els tiroteigs del mes passat a la localitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.