nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

La instauració del bus turístic aquest estiu depèn de la compra dels vehicles

Els usuaris visitaran tota la ciutat per 2.000 pessetes

La iniciativa de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de posar al servei de Palma un bus turístic descapotable que recorri els principals punts d'interès de la ciutat depèn del procés de compra que l'empresa està ultimant per a enguany. «El projecte d'instaurar la línia turística està supeditat a l'estat de compra dels deu vehicles que se sumaran a la flota de l'empresa», explicà el director general de l'EMT, Rafel Garcia.

Com ja avançà dimarts Diari de Balears, la intenció de l'empresa de transports és impulsar aquesta iniciativa tan aviat com sigui possible però, segons recordà Garcia, de moment s'estan convocant les comissions tècniques pertinents per decidir si es compra el cotxe o si, per contra, es comana a l'estranger. «En un principi provaríem l'experiència amb un primer cotxe i, depenent de la resposta obtinguda pels usuaris, s'ampliaria gradualment el temps de circulació i la flota, tal com ha fet Barcelona», apuntà el director de l'EMT.

Tot i que els precursors de la iniciativa encara cerquen informació sobre aquest tipus de servei i estudien quina és l'opció més rendible per a l'empresa "comprar o fabricar", Garcia no descarta que el bus comenci a circular aquest estiu. «És difícil, perquè si finalment decidim muntar el vehicle, la posada en marxa de la nova línia es retardaria, ja que per fabricar un xassís es tarden tres mesos», afegí el director de l'EMT.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.