muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Els veïnats denuncien l'abocament il·legal que es fa a la finca des Puig

Els veïns de Maria de la Salut han denunciat l'abocament il·legal que està duent a terme l'empresa Transnord en una finca situada en el turonet des Pujol, devora el nucli de Santa Margalida. Els veïns afirmen que cap polític no ha denunciat l'abocament il·legal que s'està realitzant a la finca perquè en aquest solar aboca l'empresa propietat d'un familiar del regidor socialista Cristòfol Salvà. Els veïns expliquen que encara que la finca està dins el terme de Maria de la Salut, està situada en el primer creuer a mà dreta a només a un quilòmetre de la carretera que connecta Santa Margalida amb Maria, i l'empresa que hi aboca és propietat d'un familiar del regidor socialista d'aquest darrer municipi. Cal comentar, però, que l'agrupació socialista ara per ara forma part de l'oposició municipal de Santa Margalida i no pas de l'equip de govern.

Els veïns afirmen que és, precisament, per aquesta relació de parentiu no s'han adreçat a l'oposició municipal; «de fet ells fa estona que coneixen els fets», afegeixen. Alhora, comenten la por que tenen pel perill que representa respirar contínuament els fums suposadament tòxics que s'emanen de l'abocador, on cremen diàriament les gomes de rodes que allà dipositen.

Els veïns també comenten que just a la vora de l'abocador hi ha un pagès que cria porcs i que els animals es mengen les rates que per allà habiten. «Els porcs que hi ha per aquí a la vora mengen més rates que pinso». Transnord hi aboca diàriament enderrocs, també rodes de cotxes i bidons, segons els veïnats de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.