algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Polèmica per l'edificació d'adossats devora la plaça de l'Ajuntament

La construcció d'uns xalets en un solar que dóna a la plaça de l'Ajuntament, a sa Cabaneta, ha aixecat una forta polèmica política. En el darrer ple municipal, en què es va aprovar la nova normativa urbanística, el portaveu del PSM, Rafel Crespí, va realitzar unes fortes acusacions que qüestionaven la legalitat dels adossats que es s'edifiquen en uns solars propietat d'un familiar del president dels Independents, Pepe Franco. Els nacionalistes recordaren al batle, Miquel Bestard, que l'Ajuntament havia assegurat que ja no es construirien més adossats dins els nuclis històrics.

Josep Franco ha volgut deixar clar que aquest solar no és seu, sinó que pertany a la seva dona i al seu sogre. Franco considera «incomprensible que Rafel Crespí pugui estar tan desinformat, ja que Neus Iniesta va fer el projecte fa més de deu anys i no te res a veure amb el fet que ara se'n cuidi també del projecte municipal de restauració del Molí».

També explica que fa bastants d'anys el seu sogre va donar un tros d'aquest mateix solar a l'Ajuntament per construir-hi el parc infantil que encara hi ha a l'actualitat, a canvi que es donàs sortida per la plaça i es deixàs edificar-hi. Franco Assegura que «d'això hi ha un document que ho reflecteix i que està signat per Guillem Vidal que era el batle en aquell moment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.