algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

El club nàutic de s'Estanyol haurà de «readmetre» els 4 socis expedientats

Se'ls negava l'ús de les instal·lacions perquè son contraris a l'ampliació

El club nàutic de s'Estanyol haurà de tornar a admetre els quatre socis que havia expedientat fa més de dos anys, als quals havien negat l'entrada a les instal·lacions portuàries. Aquesta és la resolució del comitè balear de Disciplina Esportiva en base a un recurs interposat per aquests socis que ara s'ha resolt de manera definitiva decretant la nul·litat de l'expedient sancionador obert pel club.

L'expedient s'obrí perquè aquests socis manifestaren el seu rebuig a l'ampliació de les instal·lacions i varen ser acusats d'«insubmissió i desobediència als acords de l'assemblea general de socis, actes injuriosos, desobediència i amenaces al president de l'entitat i comportament hostil i contrari al club i als seus interessos». Aspectes que «tal com especifica la resolució mai no s'han concretat», explicà Josep Buades, president de l'associació de veïns d'aquesta zona costanera i un dels quatre expedientats.

La resolució també recull que es va produir indefensió dels quatre expedientats, perquè, en iniciar-se l'expedient, no es concretà el temps, lloc i forma de les faltes que en justificaren l'obertura. La sentència del comitè de disciplina ha estat acollida amb satisfacció entre els quatre socis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.