algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La manca d'un informe tècnic impedeix que el CIM aturi es Pujol

Els partits del Pacte havien arribat a un principi d'acord per protegir la zona

Els partits del Pacte de Progrés no han arribat a un acord per tal de protegir es Pujol de Santanyí.

En un primer moment els tres partits, (UM, PSOE i PSM) havien arribat a un principi d'acord per tal de dur endavant la proposta. El PSM fins i tot havia redactat una moció conjunta per a la protecció d'aquest indret que s'havia de sotmetre a aprovació en el ple que el Consell celebrarà el proper dia 8 de març.

A la moció s'anul·lava la decisió de la comissió insular d'Urbanisme (CIUM) que aprovà el pla parcial i camp de golf de la urbanització.
No obstant això, segons comentà Antoni Alorda (PSM), en asseure's a la taula per tractar el tema, el PSOE afirmà que no ho veia massa clar i sol·licità als nacionalistes un informe tècnic al qual poder-se aferrar per prendre la decisió. Informe que el PSM no va poder aportar. Esquerra Unida també hauria donat el seu suport a la moció del Pacte de Progrés.

Malgrat que aquest intent no ha pogut seguir endavant, els nacionalistes es mantenen ferms en la seva iniciativa de desclassificar es Pujol i analitzaran la possibilitat de recórrer als tribunals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.