algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

L'aplicació de les noves tecnologies és el gran repte del sector educatiu

La II edició de la Fira Didàctica 99 ho posà de manifest

La Fira Didàctica, dedicada al món de l'Educació, la formació i els recursos didàctics, celebrarà al recinte de Fires i Congressos la seva segona edició entre els dies 2 i 7 de març, amb la promoció de la que serà la nova estratègia de Formació Professional com a un dels seus temes estrelles, al qual es dedicaran debats, conferències i diferents actes informatius, perquè es tracta d'una de les grans novetats del sector educatiu dels propers anys.

Així ho va explicar el director de la Fira, Joan Torrens, qui va establir com a objectiu principal de la mostra la seva consolidació. Un desig que sembla es complirà sense problemes, si es té en compte que l'any passat varen participar un total de 84 firmes en la fira i enguany estan prevists 116 estands nacionals i internacionals.

La intenció d'aquesta fira és fer conèixer als interessats, que van des del professorat a l'alumnat (de batxillerat a la Universitat), totes les novetats, eines, iniciatives i recursos didàctics que es troben actualment a la seva disposició a les Illes. L'aplicació de les noves tecnologies en l'àmbit educatiu és un dels aspectes que més interessa als responsables de la fira.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.