algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El 60% de la plantilla de terra de Viva Air aconsegueix quedar a Mallorca

Ibèria i els treballadors de la companyia arriben a un preacord sobre el pla social

Un total de 90 dels 150 treballadors de terra de Viva mantindran la seva feina a l'aeroport de Palma, el que suposa un 60% de la plantilla d'aquesta secció.

De moment quedaran a l'hangar tècnic que hi ha a Son Sant Joan i posteriorment passarien al nou centre de manteniment que es posarà en marxa en un termini de dos anys.

Els 60 empleats restants que fan feina a terra, continuaran tenint la possibilitat de passar a formar part de la plantilla d'Ibèria o bé s'acollirà al pla dissenyat per aquesta companyia. Aquest és un dels punts que s'inclou al preacord al qual arribaren els representants de la plantilla de la companyia xàrter amb Ibèria envers el pla social, que es presenta com una alternativa a l'expedient de regulació de feina que fins ara s'estava negociant.

Altres punts sobre els quals es va arribar a un principi d'enteniment, després de 12 hores de reunió dijous passat, varen ser els referents a les jubilacions anticipades per a majors de 58 anys; les baixes incentivades voluntàries i la incorporació, també voluntària, dels treballadors a Ibèria. En tot aquests aspectes les condicions econòmiques milloraran per als empleats que actualment formen part de l'empresa filial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.