algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El Pla territorial del CIM, premiat com un model de desenvolupament

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, i el president de la Comissió Insular d'Urbanisme, Francesc Quetglas, reberen dimarts el premi que la revista Mundo Empresarial ha atorgat al Pla territorial de Mallorca. El Ministre d'Administracions Públiques, Àngel Acebes, els lliurà el guardó en un acte que va tenir lloc en un hotel de Madrid. També va ser premiada Emaya.

Aquest premi s'atorga a les institucions i empreses que més destaquen per la seva tasca a cada una de les desset comunitats autònomes. Enguany s'ha premiat la tasca realitzada pel Consell de Mallorca amb l'aprovació de les directrius del Pla territorial de Mallorca, instrument d'ordenació que defineix per al futur un model de territori per a l'Illa i que ha comptat amb la participació activa d'agents socials, entitats cíviques i altres institucions.

El Pla territorial de Mallorca es va aprovar el desembre de 1998 amb els vots en contra del Partit Popular. Els criteris d'aquest pla s'oposen a la realització de l'autopista de Mitjorn-Llevant; proposen un parc naturals per a la serra de Tramuntana i un tren fins a la Universitat. La realització dels criteris del Pla territorial de Mallorca es feu amb l'acompanyament del Fòrum Ciutadà, que reunia destactats representants de la societat civil. La moratòria del CIM i la gran manifestació del 12-N s'originaren al voltant de la seva redacció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.