algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els metges es queixen que no hi ha un servei permanent d'ambulàncies en el municipi

Els metges de Capdepera protesten per la manca d'un servei fix d'ambulàncies al terme municipal. Actualment, l'Ajuntament ha signat un conveni amb l'Insalud que li ha aportat una ambulància del 061. El que critiquen els metges és que «tenir aquesta ambulància és com no tenir res, ja que es gestiona tot a través del 061. Això vol dir que si passa una urgència a un altre poble, el cotxe de l'ambulància haurà de partir cap allà i nosaltres quedarem sense», explica Miquel Mestre de l'ambulatori de Capdepera. Així mateix, explica que abans, «quan realitzava el servei la Creu Roja, era aquest organisme el que s'encarregava de traslladar el malalt al centre sanitari, mentre que ara si passa algun incident, és el metge qui haurà de partir».

El coordinador del Punt d'Atenció Continuada (PAC) d'Artà, Bartomeu Barceló, ha explicat que «estam preocupats perquè creim que aquest servei és insuficient i malgrat que ara no tenim molts de problemes, per poc que augmentin les demandes ens veurem desbordats i ja no parlem de la temporada d'estiu, que tenim una població de 60.000 habitants».

La delegada de Sanitat de l'Ajuntament de Capdepera, Magdalena Maldonado, ha manifestat que «de moment això és el que tenim. Si veim que la situació es desborda estudiarem alguna solució. De totes maneres, ara el servei d'ambulàncies 061 estarà un mes de prova».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.