algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Cort pagarà 46 milions a l'empresa que conservarà les fonts de la ciutat

L'oposició creu que el manteniment hauria de ser gestió pública

L'equip de Govern del PP a l'Ajuntament de Palma té previst adjudicar amb un pressupost anual de 46.506.800 de pessetes, les tasques de conservació de les fonts ornamentals de la ciutat.

Aquesta activitat entra dins de l'àrea de Manteniment de Cort, però segons explicaren els membres dels partits de l'oposició, la conservació i remodelació de les fonts del terme municipal de Palma no ha estat gestionat directament per la corporació.

El grup municipal d'EU va criticar precisament la manera en què es desenvolupa aquesta tasca, ja que el fet d'adjudicar la feina a una empresa fa que la partida de doblers destinada a finançar aquestes despeses de conservació sigui excessivament cara.

Així ho explicà el portaveu d'EU a l'Ajuntament, Antoni Sancho, qui insistí que aquesta operació hauria de ser executada directament pel consistori. «Si el manteniment i conservació de les fonts fos de gestió pública, l'Ajuntament s'estalviaria devers uns 14 milions de pessetes», assegurà Sancho. El regidor argumentà que aquesta via de gestió suposa un malbaratament de doblers públics i que la contracta prevista d'adjudicar enguany, que s'aprovarà el proper dijous en el ple, és notablement superior a la de l'any passat, valorada en 37 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.