muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Breus

• Mancor de la Vall

Pressupost municipal L'Ajuntament de Mancor de la Vall manejarà enguany uns pressuposts de 38 milions de pessetes comptant només els recursos municipals, tal com va aprovar la darrera sessió de la corporació municipal. Els nous comptes, molts similars als de l'any passat, preveuen gastar prop de 37 milions de pessetes en tres grans projectes, gràcies a les subvencions que s'han demanat al Consell Insular i al Govern balear. Així, s'envestirà una segona fase de l'ampliació del cementeri municipal, molt necessària a causa de la gran demanda d'unitats d'enterrament existent al municipi. Quasi 10 milions s'invertiran per asfaltar els carrers més transitats del poble i altres 14 en la reparació de la piscina municipal, que presenta nombroses deficiències i té greus pèrdues d'aigua per aquest motiu. DdB.

• Alaró

Acabament del pavelló Les obres del poliesportiu cobert es podran acabar amb una única fase enguany després que al darrer ple municipal els grups del PSOE i el PSM varen decidir prioritzar aquesta obra aprovant un projecte complementari que ascendeix a 11 milions de pessetes i que preveu rematar tant interior com exteriorment les instal·lacions, adobar la pista de joc i dotar-la dels materials esportius necessaris. Aquest projecte va ser elaborat de forma gratuïta per un dels regidors del PSM arran d'una proposta que va sorgir al ple anterior i que remarcava la necessitat d'acabar aquestes obres d'una vegada. D'altra banda, també es vol envestir de forma separada la construcció d'uns nous vestidors, que costaran prop de 22 milions. Per a aquest projecte s'ha demanat una subvenció al Consell Insular. El Partit Popular es va oposar a aquesta proposta, fet que ha motivat fortes queixes sobretot per part dels nacionalistes. DdB.

• Felanitx

Subvencions a entitats Fins el proper dia 29 de març les entitats locals del municipi podran sol·licitar a l'Ajuntament les ajudes per organitzar les seves activitats al llarg de tot l'any. L'atorgació d'aquestes ajudes es farà d'acord amb el vigent reglament municipal de subvencions. L'obertura d'aquest termini fou aprovat a la sessió plenària del passat primer de febrer. J.N.

• Algaida

Projecte del Frente L'Ajuntament d'Algaida ha aprovat la modificació del projecte de les obres del local de l'antic Frente de Juventudes. Amb la revisió es realitzarà un increment de 2.400.000 pessetes respecte del projecte inicial. La modificació ve motivada perquè una vegada iniciades les obres, els tècnics municipals s'adonaren que les teulades no estaven en bon estat i era necessari canviar-les. Aquest projecte tenia un pressupost inicial de 10 milions subvencionats pel Govern en un 65 per cent. J.N.

Normes subsidiàries A principi del mes de març la Sala preveu sotmetre a aprovació la nova redacció de les normes subsidiàries del terme municipal. Cal esmentar que aquest municipi està intentant enllestir aquesta normativa des de fa gairebé 10 anys. J.N.

• Capdepera

Confraries de Pasqua A partir de les 10.00 hores d'avui les confraries de setmana santa d'arreu de Mallorca es reuniran a l'església de Nostra Senyora del Carme de Cala Rajada. A la jornada es preveu que assisteixin prop d'un milenar de confrares. La jornada comptarà amb la presència del president del Govern, Jaume Matas, i de la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar. J.N.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.