algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Munar inicia la campanya al Migjorn amb atacs directes al Govern Matas

UM preveu presentar candidatura en gairebé tots els pobles

73734
A l'inici de campanya assistiren més de 300 persones. | M. ADROVER.

La presidenta d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, inicià divendres vespre la campanya electoral a la comarca del Migjorn amb un missatge clar contra els partits d'àmbit estatal, principalment el Partit Popular. En el transcurs del seu discurs, Munar dirigí totes les crítiques al Govern Matas, i destacà la manca de capacitat negociadora i de gestió de l'actual cap de l'Executiu. «Cañellas almanco fou elegit pel poble i era un líder, mentre que Matas fou designat per Aznar, així, doncs, no pot demanar res a Madrid i no té cap capacitat negociadora», esmentà Munar.

Envers la falta de capacitat de gestió, Munar trobà l'evidència en el fet que després de 16 anys de Govern dels populars, quan falta menys de mig any per a les eleccions, se sotmetin a aprovació projectes tan ambiciossos com les directrius d'ordenació del territori, el pla hidrològic o la llei general de turisme.

Aquestes iniciatives foren censurades per la presidenta d'UM en considerar que les presses en la seva redacció han derivat que al final tot sigui «un desgavell».

Caldentey tornarà a encapçalar la llista

L'actual batle de ses Salines, Antoni Caldentey, fou presentat oficialment en el transcurs de l'acte com a candidat a la batlia pels propers comicis municipals. Al llarg del seu discurs, Caldentey exposà la seva intenció d'augmentar considerablement el nombre de regidors i féu un balanç altament positiu de la tasca duta a terme al llarg d'aquests darrers quatre anys al capdavant del consistori. Així mateix, Caldentey dirigí unes paraules de gratitud a alguns dels seus col·laboradors, destacant Antoni Bonet, Nicolau Tous o Antoni Pascual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.