algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La rehabilitació de l'antic casal de Can Fondo ja està en marxa

Sis joves duran a terme l'obra gràcies a una escola taller impulsada per l'Inem i el Consell de Mallorca

Amb més de dos mesos de retard s'han encetat, a la fi, les feines de restauració de l'antic casal de Can Fondo que es durà a terme mitjançant una escola taller que ha estat impulsada per l'INEM i pel Consell Insular de Mallorca.

Durant un període de dos anys, vuit joves d'entre 16 i 24 anys seran els encarregats de dur a terme les tasques de rehabilitació d'un dels immobles més antics del centre històric de la ciutat. Tot i això, l'escola s'ha posat en marxa només amb sis alumnes. Precisament la manca de sol·licituds ha estat la principal causa del retard que han experimentat el començament de les obres.

El pressupost de la reforma ascendeix a 36 milions de pessetes. D'aquesta quantitat l'Ajuntament només s'haurà de fer càrrec de les despeses de material.

El projecte de reforma preveu la millora integral de l'edifici respectant, emperò, el caràcter i també la seva llarga història.
Així es preveu recuperar un tercer aiguavés que ara està esbucat. També es restauraran les voltes d'origen gòtic que encara es conserven i es destaparà un arc ogival.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.