nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

La Plataforma contra les ETT torna a actuar

S'encadenaren ahir a la seu d'una empresa de Palma

Quan tot apuntava que les associacions contràries a les ETT estaven «adormides», l'activitat de la Plataforma ha reviscolat de cop i volta i, pràcticament, sense avisar. Més de mitja hora de tancament a la seu d'una de les Empreses de Treball Temporal que operen a Palma posaren el colofó a una marxa, pancartes reivindicatives incloses, per a alguns dels carrers de Palma.

Fermats amb cadenes i proferint crits en contra de «l'explotació dels treballadors», una dotzena de membres de l'esmentada coordinadora ocuparen de manera pacífica l'ETT situada a la plaça de les Columnes. Prop d'una vintena de persones, entre les quals es trobaven destacats membres d'Esquerra Unida, esperaven a fora en senyal de suport als encadenats. Minuts abans d'aquest tancament s'havia produït un primer intent a la seu de «Select» (carrer Aragó), però els manifestants es trobaren la barrera baixada. L'«espia» havia funcionat.

Les reivindicacions, no per sabudes deixaven de ser contundents. «Amb aquesta acció simbòlica volem expressar el nostre rebuig a unes empreses que degraden la feina dels treballadors. El que demanam és la desaparició de les ETT, o almenys de l'actual model que aquestes representen. Model que suposa que es puguin fer contractes de dies, fins i tot d'hores, amb cap garantia per a l'empleat, qui, a sobre, té un sou inferior a un treballador de la mateixa categoria que faci feina a una empresa convencional», comentava un portaveu d'aquesta Plataforma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.