algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

El consistori exigeix que es modifiquin les tanques metàl·liques de la carretera

El ple municipal celebrat dijous a vespre va decidir rebutjar les baranes metàl·liques que actualment es posen a la carretera de Sóller, ja que es considera que estèticament desdiuen amb l'entorn.

Val a dir que al projecte inicial es preveia que s'instal·lassin paretons d'esquena d'ase que són els que més s'adiuen amb l'entorn i els que volen que es posin. Segons sembla, el canvi es va produir coincidint amb el relleu en la direcció tècnica de l'obra, ja que es considerava que en alguns llocs el pes de la pedra podria originar problemes. Per la seva banda tots els portaveus coincidiren a manifestar la seva indignació per la llarga durada de les obres de la carretera i demanaren que Ferrovial acabi d'una vegada i que no tornin.

La unanimitat va ser total, malgrat que el PP demanà que la queixa no fos tan sols per la carretera de Sóller sinó extensiva a tots els criteris estètics de la carretera de la Vall. Igualment es demanarà que es tengui més cura amb els marges arreglant una paret de formigó a la segona volta del Coll. Per altra banda, el ple va aprovar per unanimitat refusar les pretensions de la concessionària del túnel i demanar la gratuïtat de pas per a tothom, així com el rescat de la concessió per part del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.