nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

UM llança una dura ofensiva contra l'Oficina d'Informació Educativa

Ha traduït els seus dubtes en cinc preguntes parlamentàries sobre «l'ineficaç» servei

L'Oficina d'Informació Educativa sembla que no agrada a ningú més que al Govern. La «ineficàcia i la falta d'agilitat» del servei, segons valoracions d'Unió Mallorquina, ha motivat aquest grup polític a encetar una dura ofensiva contra aquesta iniciativa que el Govern va posar en marxa l'any passat.

Unió Mallorquina ha dirigit al Parlament balear dues sol·licituds de documentació i un total de cinc preguntes amb demanda de resposta escrita relatives a l'actual Oficina d'Informació Educativa (OIE) i al concurs que el Govern va convocar a final del passat mes de desembre per adjudicar aquest servei.

I és que UM no veu gens clar el motiu i les intencions d'aquesta oficina, que a més d'«ineficaç» considera «desmesurada».
El partit que presideix Maria Antònia Munar denuncia el fet que es constitueixi un servei que, «després d'haver demostrat una escassa eficàcia i poca utilitat en dos anys de funcionament, suposarà una forta despesa i una duplicació d'esforços». Segons UM, la Conselleria d'Educació ja té personal per fer les funcions informatives de l'OIE de manera molt més àgil, ja que aquests funcionaris ja es troben dins l'entrellat que genera la major part de la informació.

D'altra banda, Unió Mallorquina tampoc no veu bé que la concessió prevista sigui per quatre anys en lloc de per un sol exercici, just abans d'unes eleccions autonòmiques. L'agrupació es demana quins interessos s'amaguen darrere d'aquesta adjudicació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.