algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
16°

El servei d'Urgències de l'Hospital es veu saturat a causa del grip

Des de la Fundació garanteixen que tots els malalts estan ben atesos

L'increment de casos de grip i malalties bronquials i pulmonars, a causa del fred que s'ha viscut durant les darreres setmanes a la comarca, ha provocat una saturació del servei d'urgències i l'àrea d'atenció als pacients a l'Hospital Manacor. Durant els darrers dies, els metges, infermers i el personal auxiliar del servei d'urgències del centre sanitari han vist augmentar, considerablement, el nombre de malalts que han acudit per ser atesos a causa del grip o malaties bronquials.

El cap d'Atenció al Pacient de l'Hospital Manacor, José María Corrales, ha confirmat que «estam patint, com la majoria dels hospitals de l'Estat, un important augment de visites al servei d'urgències causat per les malalties típiques d'aquesta època de l'any». Des de la Fundació Hospital, s'ha volgut tranquil·litzar la població i deixar clar que «malgrat que tenim molts casos per atendre, la veritat és que s'estan solucionant bastant bé i el servei està controlat». Corrales va explicar que «s'ha produït (per ahir) un gran augment dels casos, unes dotze persones estan esperant per poder ser ingressats a les corresponents habitacions, però podem dir que cap dels malalts s'ha quedat sense llit. Alguns han hagut d'esperar entre mitja i dues hores, però s'han habilitat tots els llits necessaris per tal de poder atendre'ls».

Veïns de la comarca de Manacor es varen posar en contacte amb aquesta redacció per explicar que han hagut d'esperar bastants hores per ser atesos. Un d'aquests va comentar que «des de l'entrada del servei he vist com s'han hagut d'habilitar alguns llits als passadissos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.