bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
11°

Fageda: «A final de setmana tindré una proposta d'ampliació de l'Olivar»

L'Ajuntament pretén mantenir totes les parades a la planta baixa

El batle de Palma, Joan Fageda, anuncià ahir que ja s'estan perfilant les vies possibles per al projecte d'ampliació de la superfície del mercat de l'Olivar, que suposaria poder mantenir els peixeters a la planta baixa, on es troben avui, juntament amb la resta d'usuaris.

Fageda apuntà que possiblement a final de setmana podria fer pública una primera proposta de solució, que possibilitàs ampliar l'edifici, tot ocupant el mínim espai públic.

«Però el mercat forma part de la vida pública, és pròpiament una activitat pública i malgrat que és un projecte ambiciós i que pot dur molt de temps desenvolupar-lo, s'ha d'estudiar per tal d'acabar amb el conflicte que actualment enfronta els dos sectors». Aquesta iniciativa sorgí en el Consell d'Administració de la Unió d'Usuaris, que es féu la setmana passada amb el batle. Els representants de La Unió acudiren alarmats a l'Ajuntament i expressaren la seva preocupació davant les darreres notícies sobre que Fageda no permetria l'execució de la reforma interior del mercat sense l'acord previ entre les dues parts (gremi de peixeters i usuaris).

El cas es troba ara en mans dels tècnics municipals que, segons explicà Fageda, estan fent el possible per superar tots els obstacles i normatives que dificulten la possible ampliació de la nau, com és ocupar espai públic o l'amplària dels passadissos dins l'edifici.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.