algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

L'institut Albuhaira, en peu de guerra

Els escolars fan avui vaga per protestar per la manca d'espai per fer les classes que hi ha al centre

Les portes de l'institut Albuhaira de Muro s'obriran avui com cada dia però els seus alumnes, al contrari que els de la resta de centres de l'Illa, no entraran a classe en tot el matí. Els 300 joves dels municipis de Muro i de Llubí que hi cursen els seus estudis protagonitzaran una vaga en senyal de protesta per la manca d'espai físic existent al centre.

L'Albuhaira compta en aquest moment amb tres classes de cadascun dels quatre cursos d'ensenyament secundari però no hi ha aules a bastament per a tothom. Per això, i en previsió que aquesta problemàtica situació es produís, la Conselleria d'Educació va preveure la construcció de dues aules més que s'havien de començar a l'estiu i havien de funcionar durant aquest curs. Les obres no començaren fins l'octubre i encara ara es troben a mig fer, per la qual cosa els alumnes creuen que no estaran llestes fins l'any que ve tot i les promeses dels responsables educatius. A més, temen que no siguin suficients per als propers cursos.

Per esmenar aquestes mancances, s'han estat adoptant mesures d'urgència. Tots els espais disponibles s'han aprofitat. Així, el director s'ha quedat sense el seu despatx, que s'ha adaptat com una minúscula i insuficient aula d'informàtica. D'altra banda, la biblioteca ja no es pot emprar i s'ha reconvertit en una altra aula per impartir classes. Fins i tot el gimnàs s'usa per a algunes classes i per a tutories.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.