algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Hisenda embargarà els vehicles a 5.750 «mal pagadors» de les Balears

La notificació ha arribat a 3.429 persones amb deutes inferiors a 480.000 pessetes

Dels 100.000 vehicles que l'Agència Tributària embargarà arreu de tot el territori espanyol als responsables deutors de menys de 480.000 pessetes, un total de 5.750 corresponen a ciutadans de les Illes.

D'aquests, 3.429 ja han rebut la corresponent notificació que la Prefectura de Trànsit procedirà a l'embargament; els restants la rebran els propers dies.

Així ho va confirmar ahir el delegat d'Hisenda a les Balears, Antoni Miralles.
Miralles va precisar que fa temps que els processos d'embargament per deutes de menor quantia amb l'erari públic estan en marxa. «L'única cosa que ha passat és que tot això ha sortit a la llum i ha cobrat vida després de les declaracions de Ruiz Jarabo, "director general de l'Agència Tributària"», va manifestar el delegat a les Illes Balears, qui també volgué aclarir que abans de prendre la decisió d'embargar, el deutor ha rebut diferents advertiments i notificacions.

«Una vegada es detecta el deute amb Hisenda, s'obre un període de pagament voluntari. Quan aquest s'ha exhaurit, es notifica l'inici del procés d'execució forçosa. Primer s'avisa de l'embargament en general per després incidir sobre béns concrets», explicà Miralles. A més, abans d'actuar sobre els vehicles, l'administració «ataca» en primer lloc els comptes corrents i, posteriorment, els salaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.