lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Un jove pateix cremades en el 25 % del cos durant el carnaval a Felanitx

Un curtcircuit a la carrossa on anava Bernat A.O. fou el causant de l'accident

Un jove de 28 anys identificat com Bernat A.O. patí cremades en un vint-i-cinc per cent del seu cos a causa d'un petit incendi que es produí durant la celebració del carnaval a Felanitx.

El fet es produí poc abans de les quatre de l'horabaixa quan Bernat es trobava disfressat en una carrossa «troglodita» que havia organitzat el cantant felanitxer Joan Antoni Miedo.

Sobre el remolc del vehicle hi havia una cova feta amb pasta de paper i uns altaveus preparats per posar música. Per causes que encara es desconeixen es produí un curtcircuit en el cablatge i les flames varen arribar al cos de Bernat i a un company seu, el qual duia una perruca que es cremà.

Els dos ferits varen ser ràpidament traslladats fins al PAC de Felanitx, mentre que els altres membres de la comparsa procedien a sufocar el petit incendi que s'havia registrat dins la cova artificial.

Els facultatius del centre mèdic varen atendre l'amic de Bernat A. O. i després de fer-li algunes cures decidiren donar-lo d'alta. L'estat del jove de 28 anys no era tan bo i es decidí demanar la presència urgent d'una ambulància del 061 per evacuar-lo fins a l'hospital de Son Dureta.

Bernat quedà ingressat al Departament d'Urgències de la residència sanitària i els metges li varen col·locar uns apòsits per calmar-li el mal. En un primer diagnòstic es determinà que patia cremades en un vint-i-cinc per cent del cos, amb cremades de tercer i segon grau. Les ferides es trobaven en diverses parts com els cabells, el rostre, el coll i les extremitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.