algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
15°

La Sala afirma que el zelador estava a ses Escoles de manera provisional

No obstant això, reconsiderarà el reingrés si ho sol·licita el claustre del centre

El regidor de Serveis Generals de l'Ajuntament de Llucmajor, Sebastià Artigues, rebutjà ahir que el trasllat del zelador de ses Escoles a la zona de Bahías es relacionàs amb la seva participació a la mobilització dels pares i alumnes del centre.

Artigues explicà que «Huguet abans estava destinat a la brigada de neteja de Bahías, i va ser traslladat a ses Escoles perquè l'antic zelador està malalt. Però ara feia més de 15 dies que els contenidors no s'havien fet nets i per aquest motiu s'hi envià Huguet». Artigues també va afegir que «per norma, al lloc de zelador s'hi sol destinar el personal de la brigada que té més anys, a causa que és un lloc més tranquil i la feina no és tan pesada».

Pel que fa a la prohibició que Joan Carles Huguet empràs l'agranadora o la furgoneta per anar d'un contenidor a l'altre, Artigues manifestà no tenir coneixement del fet i assegurà que faria les gestions oportunes per esbrinar què havia passat. Així mateix, si el claustre de professors sol·licita oficialment que Huguet torni a ser destinat al centre docent, l'Ajuntament analitzarà la situació, segons explicà el regidor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.