muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

EU inicia la precampanya electoral aferrant cartells contra el PP

«Corrupció, no!» i «On són els milions?» són les frases que hi apareixen

Esquerra Unida (EU) inicià ahir horabaixa la seva campanya contra la corrupció amb una aferrada de cartells en el centre de Palma. En els cartells penjats es pot observar la figura central de Gabriel Cañellas enrevoltada de les cares de Jaume Matas, Joan Verger, Jaume Font, Abel Matutes, Joan Huguet, Joan Fageda, Carlos Ripoll i José María Rodríguez, alts càrrecs polítics i dirigents del PP. Dues frases acompanyen aquestes imatges: «Corrupció, no!» i «On són els milions?».

Participaren en l'aferrada el coordinador general d'EU, Eberhard Grosske; la diputada Margalida Thomàs; el regidor de Palma Antoni Sancho; l'exregidor Joan Font; i els sindicalistes de CCOO Josep Benedicto i Manuel Cámara.

Grosske explicà que «aquesta campanya és contra els constants casos de corrupció que protagonitza el PP, que van d'una banda a l'altra passant pel túnel de Sóller, Calvià i Bon Sosec. Els dirigents del PP no es desfan dels corruptes i els protegeixen. No demanen disculpes per tot el que ha passat i no tornen els doblers que han ingressat il·legalment. Mentrestant, Gabriel Cañellas continua com a parlamentari».

El coordinador general d'EU declarà que «el PP no és un partit que tengui corruptes, és un partit corrupte perquè és còmplice de les malifetes. No tan sols això, sinó que protegeix i dóna cobertura als seus protagonistes. Ha demostrat que és incapaç de canviar de rumb i de posar en marxa un procés de regeneració».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.