algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Tot està a punt per assaborir la cremada del siurell

Els Amics de ca na Munara es cuiden de l'organització

L'hora és arribada. Demà, a partir de les nou del vespre, tots els siurellers tenen una cita al carrer de la Creu de Llubí, indret que enguany han escollit els Amics de ca na Munara per celebrar-hi la catorzena edició de la festa del Siurell.

Endarrere quedaran moltes hores de feina, maldecaps i alguns entrebancs, com embrutar-se les mans o fer malbé alguna paret de pintura.
Els components d'aquest grup d'amics ja fa gairebé dos mesos que iniciaren la tasca. L'elaboració d'un pressupost, d'una llista amb el material que es fa comptes utilitzar i la sol·licitud d'un ajut econòmic a l'Ajuntament són, entre d'altres, algunes de les primeres feines que es duen a terme.

Un cop dutes a terme aquestes primeres passes, que com a bons amics es reparteixen, arriba el moment de pensar i discutir sobre la figura que adoptarà el siurell, autèntic protagonista de la festa. Nins que s'engronsen, jugadors de truc, una locomotora, un gall o un molí de vent són algunes de les figures que els Amics de ca na Munara han gestat en aquests catorze anys que fa que implantaren aquesta particular festa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.