algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

L'oposició adverteix a les empreses del pla Mirall possibles il·legalitats

El batle, Francesc Barrachina (PP), diu que les obres que es fan són legals

Els portaveus dels grups municipals de Son Servera a l'oposició, PSOE i PSM, Eduard Servera i Antoni Cànoves, varen remetre ahir una carta a totes les empreses encarregades de dur a terme les obres del pla Mirall en el municipi en què afirmen que les modificacions que s'estan duent a terme en els projectes són il·legals i no es fan responsables del pagament d'extres «davant els problemes que puguin sorgir en un futur».

La carta tramesa als empresaris expressa que «els grups polítics municipals del PSOE i PSM-NM de l'Ajuntament de Son Servera li recorden que les obres realitzades mitjançant el pla Mirall s'han d'adaptar estrictament als projectes aprovats en el ple».

Els portaveus de l'oposició varen apuntar que «segons declaracions del batle, Francesc Barrachina, hem pogut constatar que s'estan realitzant canvis a les obres esmentades, que no estan incloses als projectes corresponents sense que hagin passat aquests canvis pels òrgans competents com són ara el decret de batlia, acord de comissió de govern, acords del ple i altres».

El batle de Son Servera, Francesc Barrachina (PP), va explicar que totes les obres que es duen a terme són legals i va matisar que «tothom sap com s'estan realitzant les obres del pla Mirall, un poc de pressa i corrents, però tot el que s'està fent és legal». Barrachina va assegurar que «els projectes addicionals que s'han realitzat estan inclosos dins el pressupost de 1999».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.