nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:
18°

L'oposició acusa el Govern de valorar el túnel a l'alça per impedir-ne el rescat

Denuncia que «així justificaria no rescatar-lo i posar-ho difícil a un altre executiu»

L'oposició parlamentària considera que el Govern balear vol fer una valoració excessiva de les obres realitzades per la empresa explotadora del túnel de Sóller amb l'objectiu de blindar la concessió i justificar així el fet de no rescatar-la.

Aquesta teoria fou exposada pel diputat autonòmic Antoni Diéguez (PSIB), durant la compareixença del portaveu del Govern i conseller d'Educació, Manuel Ferrer, davant la Comissió d'Afers Institucionals, convocada per debatre les conseqüències polítiques de la sentència del Tribunal Suprem sobre el cas Túnel.

Precisament, la presència de Ferrer fou molt protestada pels portaveus dels grups de l'oposició, que havien demanat que fos el mateix president del Govern, Jaume Matas, qui comparegués. Tot l'arc parlamentari excepte el PP titllà Matas de «covard» per no haver assistit a la reunió, «el que demostra que té por i que el cas túnel de Sóller, políticament, no està tancat».

El president era en aquell moment inaugurant la fira Alimenta, la qual cosa fou aprofitada per l'oposició per dir que «Jaume Matas s'estima més els xoriços d'Alimenta que els del túnel perquè són més bons de menjar». Tots els partits del centreesquerra coincidiren que l'absència de Matas «és un acte de menyspreu i una emblanquinada al Parlament i als ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.