nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Detingut un jove toxicòman per nou atracaments a comerços de Palma

Antonio R.C. manifestà que volia deixar les drogues «per refer la meva vida»

El Cos Nacional de Policia ha aconseguit detenir un jove toxicòman de 28 anys que suposadament ha comès almenys nou atracaments en diversos comerços de Palma. Antonio R.C. manifestà en ser detingut que vol deixar el món de les drogues «per refer la meva vida».

El primer dels atracaments es produí en un establiment dedicat a la venda de productes informàtics i el sospitós amenaçà l'empleat amb una navalla de grans dimensions. Després de registrar tots els calaixos, obligà la víctima a refugiar-se en un petit magatzem. L'atracador va agafar 16.000 pessetes i s'emportà les claus del comerç, amb la qual cosa va deixar tancat el treballador dins el local.

Antonio R.C. repetí altres actes delictius durant els darrers dies de novembre i els primers de gener, utilitzant el mateix modus operandi en els atracaments, els quals es produïen gairebé sempre en les rodalies de la plaça d'Espanya. En ocasions assaltava els treballadors dels establiments amb el rostre ocult amb un casc o un mocador i utilitzava un ganivet o un pinxo de cuina de grans dimensions.

El 22 de gener entrà dins un local a les onze de la nit i esgrimint un revòlver obligà una dependenta a entregar tots els doblers de què en aquell moment comptava. L'home no es va conformar i agafà més billets que eren a la caixa registradora, aconseguint així un botí de 153.000 pessetes. Els següents objectius d'Antonio foren una apotecaria, un estanc, un forn i un jove que acabava de treure 30.0000 pessetes d'un caixer automàtic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.