algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
10°

Rotger creu que l'oposició el vol fermar amb les obres del claustre

El batle diu que si ho gasta tot en la reforma no podrà inaugurar res abans de les eleccions

El batle d'Inca, Pere Rotger, veu una estratègia política en la proposta de l'oposició de destinar tot el romanent que queda per a inversions, prop de 150 milions, en la reforma del claustre de Sant Domingo. Rotger explica que el que persegueix l'oposició amb aquesta demanda no és res més que impedir que l'equip de govern (PP) pugui penjar-se medalles abans de les eleccions del 13 de juny inaugurant obres.

Per això, el batle anuncia que ha encarregat un pla d'execució de les obres de rehabilitació que encara queden per fer en el claustre de Sant Domingo. Després afegeix que «si després d'elaborar el pla d'execució l'oposició el refusa, quedarà clar que no em volen deixar fer res abans de les eleccions». Cal recordar que el PP governa a Inca amb majoria simple, deu regidors en contra d'onze.

Rotger explicà també que el pla d'execució encarregat preveurà la realització de les obres de reforma en dues anualitats. Aquest període l'han establert perquè l'Ajuntament pugui rebre les subvencions tant de la Conselleria de Foment del Govern balear com les que han demanat al Ministeri de Cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.