nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
21°

Els veïns criden «no volem més graveres»

Unes 500 persones es reuniren ahir a Son Corp per visitar les futures explotacions

«No volem més graveres» fou el clam de dos pobles, Petra i Sineu, amenaçats per les futures explotacions de Son Corp i Son Corpet, que estan previstes dins la revisió del Pla director sectorial de graveres elaborat per la Conselleria de Medi Ambient del Govern.

Unes 500 persones es manifestaren ahir contra la construcció de més graveres. La mobilització va ser organitzada per l'Associació de Veïns Serra Morena de Petra que es veuen greument afectats si el Govern permet l'explotació de les graveres.

El GOB i el Consell Insular de Mallorca (CIM) varen donar suport a aquesta iniciativa. Els ajuntaments implicats, Petra i Sineu i dels pobles dels voltants, Maria de la Salut, Ariany, també s'hi adheriren.

L'acte de protesta es va iniciar a les 10 del matí. Un bon grapat de persones amb bicicletes partiren de la plaça Pare Serra cap a Son Corp. Els ciclistes, que duien a l'esquena «No volem més graveres», visitaren les explotacions de la zona. El ciclista guia duia una pancarta que deia «N'hi ha que se Pensen que som Pardals», en què posava les dues PP més grosses, per donar a entendre la indirecta al partit conservador. Sobre les 11 hores del matí es va fer una altra concentració al camí de Son Corp. Les persones que hi arribaren en cotxe també visitaren la zona on estan previstes les dues futures pedreres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.