algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

El batle negociarà la titularitat de la plaça de Jornets «si el senyor hi ve a bé»

El batle de Sencelles, Guillem Ferrer, està disposat a negociar la titularitat pública de la plaça «si el senyor de Jornets hi ve a bé». Ferrer volgué deixar clar ahir que respecta la propietat privada per damunt de tot.

Aquestes declaracions les feia un cop assabentat de les conclusions de l'informe redactat pels juristes del Consell Insular, en què s'apunta la titularitat pública de la plaça de Jornets i del camí que travessa la plaça i comunica amb l'antic camí d'Inca a Costitx. No obstant això, Ferrer recordà que «l'informe del Consell no passa de ser un informe més, aquí no hi ha cap sentència i el nostre secretari en va fer un altre d'informe que diu tot el contrari, que considera que la titularitat és privada». Després recordà la deliberació dels lords anglesos entorn del dictador Pinochet, «uns consideraven que l'havien de jutjar i els altres no, per tant tot depèn del jutge que et toqui, per això estic més a favor d'iniciar negociacions amb el senyor de Jornets».

Ferrer va explicar la bona predisposició que sempre ha demostrat el propietari de la possessió de Jornets a l'hora de negociar la cessió de la plaça. «El senyor de Jornets sempre ha estat disposat a negociar, ens haurem d'asseure les dues parts i mirar com podem arreglar-nos sense sortir massa perjudicats». El batle també recordà una proposta feta per la propietat que no es va tirar endavant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.