algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Govern ha de pagar 2.000 milions per compensar l'empresa del túnel

Gabriel Le-Senne afirma que les dues parts estan condemnades a entendre's

El Govern balear pagarà a la concessionària del túnel de Sóller la diferència entre el pressupost de l'adjudicació (5.719 milions de pessetes) i la inversió feta per l'empresa explotadora, calculada per aquesta en uns 8.000 milions de pessetes.

Tècnics de la Conselleria de Foment ja estan realitzant valoracions de les obres efectuades per la concessionària, amb participació majoritària de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC). Sense confirmació oficial, una primera quantitat de referència seria, almenys, 2.000 milions de pessetes de cost afegit sobre el pressupost inicial, tenint present que el mateix Govern exigí a la concessionària una sèrie d'obres extraordinàries.

Ahir es féu públic que l'empresa Túnel de Sóller ja ha presentat un recurs contenciós administratiu contra el Govern per la manca de rendibilitat de l'explotació. D'aquesta manera, reclama una compensació pel desequilibri econòmic i financer que li està suposant el funcionament del túnel. El delegat del Govern a Túnel de Sóller, Gabriel Le-Senne, declarà ahir a Diari de Balears que «el contenciós no afegeix res a les converses que mantenim amb la concessionària. Per això, trob que se li ha de llevar dramatisme. Ambdues parts estan condemnades a entendre's».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.