algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

L'oposició afirma que la llei turística no aturarà el creixement de places hoteleres

El centreesquerra se sent «enganat» i mostra la seva oposició total al text del Govern

L'opinió dels partits de l'oposició parlamentària és unànime: «Aquesta llei general del turisme no garanteix el fre al creixement de places hoteleres tal com s'havia venut fins ara per part del Govern autonòmic».

«Han estat enganant-nos durant tot aquest temps assegurant que la LGT completaria la filosofia de les DOT envers l'atur del creixement urbanístic i ara ens adonam que la famosa fórmula del plaça per plaça és una mentida i a la llarga pot permetre que es doblin les places turístiques», declarà el líder dels nacionalistes de Mallorca, Pere Sampol.

Però el PSM no està tot sol en aquesta mena de creuada que s'ha iniciat contra una de les lleis més importants de la present legislatura. En el mateix sentit s'estan manifestant tots els partits del centreesquerra.

I és que, a més de les quatre esmenes a la totalitat presentades, tant PSM, PSOE, EU com Grup Mixt s'han fet un tip d'elaborar esmenes parcials a la conflictiva llei.

Començant per les 57 del PSM, que també ha estat el més dur en les seves crítiques. El mateix Pere Sampol afirmava ahir que la llei suposa un engany per tal d'aixecar noves estructures turístiques en altres parts de Mallorca que ara compten amb un gran valor natural i poca densitat de construccions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.