nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Els veïns del Rafal-Vivero volen impedir un edifici de sis plantes

L'associació entregà 545 signatures a Cort en contra del projecte

Els veïns de la ciutat continuen sent els protagonistes aquests darrers dies per les protestes a l'Ajuntament de Palma. Aquesta vegada, el torn ha estat per als membres de l'Associació de Veïns del Rafal-Vivero, que ahir varen lliurar unes 545 signatures al registre municipal per oposar-se a la construcció d'un edifici.

El president de l'associació d'aquesta barriada, Julián Parra, assegurà que ja han netejat i preparat el solar per iniciar l'obra del projecte.

Malgrat les obres prèvies que els treballadors de l'empresa adjudicatària fan a la zona, Parra afirmà que la promotora encara no té la llicència d'obres corresponent. «Abans ha de passar per Urbanisme», apuntà el president.

L'edifici que la corporació permet edificar en aquest carrer, (carrer Taronger amb Baladre) seria de sis plantes i 111 habitatges, una construcció que «trencaria totalment amb l'estètica de l'entorn», afegí Parra.

«Nosaltres hem traslladat ja les nostres inquietuds a l'Ajuntament i esperam ara que ens escoltin i reestudiïn el projecte per fer un edifici de 4 pisos en lloc de 6, com contempla la promotora», va explicar el representant veïnal. Parra assegurà que els veïns intervindran en el proper ple de Cort si el seu cas entra en l'ordre del dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.