algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Sampol acusa Matas d'«enganar» amb la reducció del sostre de població

Segons el PSM, vol ocultar que les directrius «ni protegeixen ni deixen protegir»

El portaveu del PSM, Pere Sampol, «desemmascarà» ahir les directrius d'ordenació del territori (DOT), segons ell una gegantina «operació de propaganda» i una «mentida monumental» del Govern de Jaume Matas, destinada a amagar que «ni protegeixen ni deixen protegir». «Matas és pitjor que Cañellas, perquè almanco aquest no volia enganar ningú», digué Pere Sampol.

Sampol explicà que, suposant que les DOT desclassificassin efectivament 4.500 ha de sòl urbanitzable, un cop aplicada a aquesta superfície una densitat de població de 65 habitants per metre quadrat, la reducció del sostre poblacional seria de 292.500 habitants i no de dos milions com ha anunciat el Govern.

Segons el dirigent nacionalista, per obtenir la reducció «publicitada» per Jaume Matas, s'hauria de desclassificar pràcticament tot el sòl vacant, és a dir, no tan sols tot el sòl urbanitzable, sinó també tot el sòl urbà no construït. Quant a això, el PSM afegeix que les DOT no aturen la nova capacitat de població en sòl rústic, que, a partir de les hipòtesis més restrictives de creixement, podria superar el mig milió de persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.