algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El Partit Popular proposa sacrificar els animals de «perillositat manifesta»

Les companyies asseguradores han rebut nombroses sol·licituds de ciutadans que tenen cans

El Grup Parlamentari Popular ha presentat una proposició no de llei en la qual es demana «la possibilitat del sacrifici immediat dels animals la perillositat manifesta dels quals hagi quedat demostrada, així com també la prohibició dels ensinistraments adreçats únicament a l'atac de les persones i els béns».

També s'insta el Govern de la CAIB, els ajuntaments, els consells insulars i l'Administració de l'Estat «a la realització de campanyes de conscienciació dels amos d'animals, adreçades a impedir qualsevol tipus d'ensinistrament diferent dels prevists com a defensa i guarda dels béns i de les persones».

El Grup Parlamentari Popular també demana urgència en la tramitació d'aquesta proposició no de llei «atesa l'alarma social».
La mort de Francisco Miguel Hiraldo a causa dels atacs d'un dogo argentí a Can Picafort ha provocat la reacció de gairebé tots els organismes balears i estatals. Una de les declaracions més radicals que s'ha produït les darreres hores ha estat la d'IU, que ha proposat la modificació del Codi Penal per incloure com a arma els cans entrenats per desenvolupar la seva agressivitat, per tal que s'adoptin les mateixes mesures de control que es requereixen per a la tinença de qualsevol casta d'arma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.