algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
10°

La comarca comptarà amb el primer centre de dia per a malalts psicòtics

El conseller de Sanitat afirmà que el futur local també tindrà una unitat de salut mental

La comarca d'Inca tindrà el primer centre de dia per a malalts psicòtics. Aquest acord l'adoptà ahir el conseller de Sanitat, Francesc Fiol, i el gerent de Serbasa, José Campuzano, amb el president de l'associació de malalts mentals Es Garrover, Sigfrido Navarro, durant la visita que feren a la ciutat inquera.

Sanitat comença així amb la descentralització del servei que en matèria de salut mental ofereix a Balears, segons concretà el mateix conseller Francesc Fiol. Actualment, a la comarca d'Inca hi ha una mínima assistència que es dóna des de l'ambulatori d'aquesta ciutat.

El futur centre de dia per a malalts psicòtics tindrà també una unitat de salut mental per atendre els 180 socis que actualment té Es Garrover. Aquesta associació serà la que es farà càrrec de la gestió del nou centre.

Pel que fa a la situació del futur centre, cal dir que els reunits no adoptaren cap decisió concreta. Si més no, acordaren decidir-ho en un futur proper, un cop signat el conveni entre totes les entitats implicades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.