cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 20°
29°

Martín proposa una «batlia amorfa» per acabar la legislatura

Un consell ciutadà, amb entitats socials i econòmiques, l'assessoraria

El regidor del grup mixt de Calvià, Anselmo Martín, va donar ahir la cara per explicar el seu punt de vista sobre la proposta de presentar, juntament amb el PP, una moció de censura contra la batlessa Margarita Nájera.

Segons digué el trànsfuga d'Esquerra Unida, només hauria donat suport a aquesta iniciativa si prèviament els conservadors haguessin presentat el text de la moció amb les signatures dels deu regidors». Martín apuntà que la seva proposta passava per acabar la legislatura mitjançant la constitució d'una «batlia amorfa assessorada per un consell ciutadà en el qual participassin entitats ciutadanes i econòmiques del municipi».

El regidor d'Esquerra Alternativa no va estalviar-se les crítiques contra la batlessa, de qui digué que demostra una gran manca de coherència perquè apel·la al pacte antitransfuguisme i en canvi el manté a ell com a segon tinent de batle.

Martín també volgué deixar clar que la decisió de presentar una moció de censura es manté al marge que la direcció regional del Partit Popular desautoritzàs el candidat conservador a la batlia, Pere Cantarero, poc després que anunciàs l'inici de converses en aquesta direcció. Tant Joan Verger, com Jaume Font i el mateix Jaume Matas coincideixen que Cantarero va passar l'arada davant el bou en no mantenir informada la cúpula popular sobre les seves intencions i asseguren que, a cinc mesos de les eleccions, no és bon moment per plantejar-se mocions de censura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.