nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Commoció a l'enterrament del nin mort per un ca a Can Picafort

Francisco Miguel Hiraldo Vega, el nin de quatre anys que va morir divendres passat per les mortals mossegades d'un dogo argentí, va ser enterrat ahir en el cementeri de Santa Margalida en un ambient mol emotiu. Mentrestant, el propietari del ca, que continua detingut per la Guàrdia Civil, passarà avui a disposició judicial al jutjat d'Inca acusat d'un delicte d'homicidi imprudent.

Un centenar de persones, entre familiars i amics dels pares del nin mort, varen acudir ahir al cementeri.
Durant l'enterrament es varen viure moments de gran emoció mesclats amb sentiments de ràbia i d'impotència a causa del terrible succés ocorregut a Can Picafort i que tothom vol oblidar. El poble de Santa Margalida va respondre ahir amb grans mostres d'efecte als familiars del petit Francisco Miguel.

Mentre es deia l'últim adéu al petit, a la Comandància de la Guàrdia Civil es prenia declaració a Alfredo C.L., propietari de Copi, un dogo argentí de dos anys que es troba a la canera de Santa Margalida.

La declaració del propietari del ca no ha transcendit. El detingut, que és propietari d'un altre ca de carecterístiques semblants a Copi, va confirmar que els seus dos animals estan assegurats, vacunats i han superat totes les revisions veterinàries. L'interrogatori de la Guàrdia Civil es va centrar a determinar si el detingut va deixar la porta oberta de la seva finca perquè els animals poguessin sortir tots sols o, en canvi, si va ser el seu fill qui va anar a passejar amb els dos animals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.