cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 22°
33°

Polítics municipals volen impedir la tala de xiprers al parc de les Estacions

El grup municipal d'EU a l'Ajuntament de Palma va denunciar la gravetat de la tala de nombrosos xiprers al parc de les Estacions i per això va reclamar al gerent del consorci de les Estacions, Fernando González, que ordeni la paralització immediata de la tala d'aquests arbres del futur parc. El regidor i portaveu del partit, Antoni Sancho, manifestà que se senten enganyats pel gerent, ja que el passat mes de desembre manisfestà que compartia la proposta de trasplantar els exemplars que es treguin de l'actual alineació situada en el carrer de Marquès de la Fontsanta al lateral que separarà la zona enjardinada amb la ferroviària.

La tala també indignà els membres del partit d'Unió Mallorquina, que asseguraren que no se'ls havia comunicat «la destrucció massiva d'aquesta espècie tan bella».

Quant a això, ambdós partits, EU i UM, consideren que s'han d'introduir les modificacions necessàries en el projecte d'enjardinament del parc amb la finalitat d'ubicar adequadament els xiprers que estan sans.

En aquest sentit, Sancho va insistir en la necessitat de fer un estudi de l'estat de conservació i de salut de cadascun dels exemplars per tal de saber els que es poden replantar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.