nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

Cinc detinguts per distribuir cocaïna en locals de Palma, Calvià i l'Arenal

La Policia trobà un petit laboratori en un garatge

Les cinc persones que han estat detingudes perquè traficaren amb un quilògram de cocaïna es dedicaven a distribuir aquesta droga en locals nocturns de Palma, Calvià i l'Arenal des de feia almenys dos anys.

Com ja informàrem en l'edició de dimecres, el Cos Nacional de Policia va intervenir un quilo de cocaïna que romania amagada en un garatge del carrer Arxiduc Lluís Salvador. Arran d'aquest intervenció es produïren les detencions del suposat cap de la banda, de la seva companya sentimental i d'altres tres distribuïdors de «coca».

El Grup I d'Estupefaents del Cos Nacional de Policia inicià les diligències ara fa dos anys quan es descobrí que Miguel Angel P.P., de 24 anys i conegut com «Miqui», es dedicava al tràfic de cocaïna. El jove duia un nivell de vida molt alt i tot i que no tenia cap feina era el propietari d'un Opel Calibra amb tot tipus d'accessoris i d'una motocicleta Honda 900.

Les gestions s'aturaren durant un temps però a l'octubre es tornà a detectar que Miqui mantenia contactes amb individus relacionats amb les drogues i que visitava freqüentment el garatge del carrer Arxiduc Lluís Salvador. En una habitació de deu metres quadrats, el jove tenia muntat un laboratori de manipulació de drogues.

El passat dimarts a les 23.30 hores es detectà que Miqui es dirigia cap al garatge, deixava alguns objectes i tornava al seu domicili, situat en el carrer Dragonera de Palma. Al dia següent al matí quan el sospitós tornà al garatge es procedí a la seva detenció i a la d'un amic que l'acompanyava, Roberto José M.C., de 24 anys. El garatge del carrer Arxiduc Lluís Salvador fou objecte d'un registre i en l'interior es trobà un paquet que contenia 740 grams de cocaïna i altres bosses amb la mateixa droga que arribaren a pesar 270 grams. També s'efectuà un registre en el domicili de Miguel Angel, on s'intervingueren 160.000 pessetes. La companya de Miqui, Marta P.T., de 22 anys, també fou arrestada.

Dijous al vespre foren capturats Juan Manuel C.F., de 21 anys, i Juan H.S., de 23, els quals són sospitosos d'adquirir la cocaïna per després distribuir-la en locals de Palma, Calvià i l'Arenal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.