algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Quinze anys per a un cubà que violà una dona cinc vegades en una nit

Els fets es produïren l'abril passat a Palma i a la platja de Cala Major

L'Audiència de Palma ha condemnat a quinze anys de presó un home de nacionalitat cubana acusat de violar una dona en cinc ocasions durant una sola nit.

Àngel Ariel Martínez Vázquez roman actualment ingressat en el centre penitenciari de Palma i en el judici negà els fets, afirmant que les relacions entre ell i la víctima es varen dur a terme amb el consentiment de les dues parts. El tribunal, però, ha cregut més versemblant la versió donada per la perjudicada.

La violació múltiple tingué lloc el 5 d'abril del 98 quan Àngel Ariel i la dona es varen conèixer en un pub de Palma. Després de mantenir una conversa, la víctima es dirigí als excusats de l'establiment. Poc després, Ariel entrà en els lavabos i obligà la nova amiga a traslladar-se als excusats d'homes mitjançant amenaces i coaccions. Tot seguit, la despullà i amenaçant-la amb una navalla la va obligar a fer-li una fel·lació.

Els dos tornaren al bar i la dona va estar a punt d'explicar el que li havia passat a una amiga però no va poder perquè es trobava molt nerviosa, segons manifestà en la vista celebrada a l'Audiència. Àngel Ariel i la denunciant varen sortir a l'exterior i ambdós es ficaren en un taxi que circulava pel carrer. L'acusat l'amenaçava constantment mentre amagava la navalla davall un abric i d'aquesta manera la víctima no pogué demanar auxili al conductor.

La parella s'aturà a Cala Major i el processat conduí la víctima fins a la platja. Allà l'obligà a fer-li una altra fel·lació, però foren sorpresos per un cambrer d'un establiment de la zona. Els dos es desplaçaren fins a un estret passadís i Àngel Ariel la coaccionà fins que es va estirar en terra. Seguidament la violà vaginalment i anal, per més tard amenaçar-la de nou perquè li realitzàs una nova fel·lació.

Àngel Ariel escapà de la platja de Cala Major i deixà la víctima abandonada. La dona es va veure obligada a tornar al seu domicili a peu, situat a diversos quilòmetres de distància, i decidí denunciar els fets davant el Cos Nacional de Policia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.